Festimet për Ditën e Verës

  • Trazirat në protestë, Veliaj: Tirana nuk e pranon dhunën

    Një ditë pas përleshjeve mes policisë dhe protestuesve të opozitës, kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka thënë se qyteti nuk e pranon dhunën që ndodhi. Duke folur në festimet e Ditës së Verës në Tiranë që u spostuan për sot më 17 Mars, kryebashkiaku u shpreh se...
  • Dita e Verës pa makina

    Me rastin e festimeve për Ditën e Verës, Bashkia e Tiranës ka organizuar më shumë se 50 aktivitete, lojëra, dhe muzikë në zona të ndryshme të kryeqytetit. Që kjo ditë të jetë një festë e madhe për të gjithë, Bashkia e Tiranës ka vendosur që 17 Marsin ta shpallë...
Emisione