fiton gjyqin me OSHEE

  • STOP – EMISIONI 93 (SEZONI 4)

    Rikthehet takimi me bashkëqeverisjen dhe “dyluftimi” me studentët. Kryeministri Rama riktheu këtë të mërkurë ritualin e takimeve me bashkëkoordinatorë të qeverisjes dhe qytetarë, që këta të fundit u zgjidhin halle.Qysh në krye të takimit Rama tha, se kishte fjetur pas orës 3 të mëngjezit, pasi ishte detyruar të përballej...
Emisione