florin durmishaj

  • Bushi mbledh U-21: Durmishaj nuk ka vendosur ende

    Për koincidencë, ashtu si Kombëtarja A, edhe Shpresat e Alban Bushit do ta nisin fushatën e europianit kundër Turqisë dhe Andorras. Tekniku edhe këtë edicion kërkon që futbollistët e tij të bëjnë futboll cilësor, pas të cilit do të vijë edhe rezultati. Trajneri i Shpresave, që detyrë kryesore ka...
Emisione