forca detare

  • Forca Detare shpëton 2 peshkatarë

    Dy peshkatarë u shpëtuan mëngjesin e kësaj të diele në Vlorë. Sipas një njoftimi zyrtar të Ministrisë së Mbrojtjes, peshkatarëve u erdhi në ndihmë anija “Mati”. “Anija “Mati” e Forcës Detare Shqiptare shpëtoi 2 peshkatarë në det të hapur, në perëndim të gadishullit të Karaburunit. Peshkatarët kërkuan ndihmë dhe...
  • 93 vjet Forca Detare, Xhaçka: Zgjasim me 1 vit qëndrimin në detin Egje

    93 vjet nga krijimi i saj, Forca Detare shqiptare ashtu si gjithë Forca e Armatosur, ka pësuar transformime të thella. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka tha se sot kjo forcë është rikonceptuar, ristrukturuar dhe integruar natyrshëm me strukturat e tjera të Forcave tona të Armatosura, duke u bërë pjesë...
Emisione