Forumi Ndërkombëtar i AgroBiznesit dhe AgroTeknikës

  • Hap dyert Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i AgroBiznesit dhe AgroTeknikës

    Për të dytin vit radhazi, Expocity Albania në Tiranë ka hapur dyert për të pritur Panairin dhe Forumin Ndërkombëtar të AgroBiznesit dhe AgroTeknikës, një ngjarje e rëndësishme kjo, për të gjitha shoqëritë e sektorit të bujqësisë në Shqipëri, në gjithë rajonin e Ballkanit. Në çeljen e këtij eventi morën...
Emisione