fressh

  • Karta e studentit brenda vitit

    Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, zhvilloi dje pasdite një bashkëbisedim me të rinjtë e FRESSH-it në kampingun e Jalës, duke u dhënë përgjigje edhe disa prej pyetjeve me interes për modelin e zhvillimit të Tiranës, çështjet që shqetësojnë të rinjtë, si dhe angazhimin e tyre në politikë....
  • Ministri i Punës Kadri Rrapi intervistë për punësimin (31 tetor 1998)

    Pas konferencës së sotme me të rinjtë FRESSH-të Minsitri i Punëve të Jashtme Kadri Rrapi u shpreh për të punësuarit në Punët Publike. Objektivi i ardhshëm për vitin 1998 është që të punësohen rreth 28 mijë forca aktive punësimi. I pyetur nëse do të përfshiheshin dhe të rinjtë eurosocialistë...
Emisione