frrok cupi

  • ATSH, Frrok Cupi takim me sekretarin grek Nikos Athanasakis (31 tetor 1998)

    Drejtori i Agjensisë Telegrafike Shqiptare , Frrok Çupi gjatë një mbledhje me sekretarin grek Nikos Athanasakis, u shpreh se do të bashkëpunojnë më shumë. Ata shprehën besimin se bashkëpunimi i hershëm i Agjensisë Shqiptare të Lajmeve dhe asaj greke do të rritet me tepër. Sot u përurua dhe lidhja e...
  • Kryeministri Pandeli Majko takim në ATSH (05 tetor 1998)

    Kryeministri Pandeli Majko kryen vizitën e rradhës në ATSH, ku në takimin me drejtorin Frrok Çupi theksoi se shtypi është partneri i parë për të dhënë vizionin e duhur mbi realitetin politik në vend dhe imazhin e Shqipërisë në botë. Si pjesë e imazhit Shqiptar bën pjesë Pozita dhe...
Emisione