Gera Tagani

  • RUDINA – EMISIONI 06 MAJ 2019!

    Të ftuar: Stefi Prifti – Këngëtar Endri Prifti – Këngëtar Ata janë dy personazhe mjaft të dashur për publikun. Endri dhe Stefi Prifti janë vëllezërit më të famshëm korçarë, të pandashëm në skenë, madje edhe në jetën e përditshme, ku prej 23 vitesh ka qenë muzika ajo që i...
Emisione