Gëzim Doci

 • Mungojnë reagentët, QSUT nuk i bën analizat të sëmurit me tumor

  Më 3 Tetor emisioni “Stop” në Tv Klan transmetoi rastin e Gëzim Doçit, i cili kurohet me tumor në kokë. Çdo vit ai duhet të kryejë 9 analiza, por që nga muaji Maj ka bërë vetëm 5. Për të tjerat mungojnë reagentët. Gëzim Doçi: Unë jam i sëmurë, jam...
 • STOP – EMISIONI 48 (SEZONI 4)

  As reagentë e as ilace, në QSUT prej mujash nuk bëhen analizat. Më 3 Tetor emisioni “Stop” në Tv Klan transmetoi rastin e Gëzim Doçit, i cili kurohet me tumor në kokë. Çdo vit ai duhet të kryejë 9 analiza, por që nga muaji Maj ka bërë vetëm 5....
 • I sëmuri me tumor në kokë “në dorë të Zotit”

  Gëzim Doçi tregoi në emisionin “Stop” se ka tumor në kokë, për të cilin ka bërë dhe dy ndërhyrje. Çdo vit i duhet të kryejë 9 analiza, por që nga muaji Maj ka bërë vetëm 5, pasi në QSUT mungojnë reagentët. “Jam invalid i grupit të plotë dhe kam...
 • STOP – EMISIONI 23 (SEZONI 4)

  Lali Eri si Enveri dhe fakti i ri i TV Rama. Sot nisi aplikimi për Lotarinë Amerikane dhe shumë qytetarë shqiptarë lanë cdo punë e u ngujuan në kompjuter, për të përfituar nga kjo mundësi.Në një inspektimet e kryebashkiakut Veliaj, një grua i reciton një vjershë të ngjashme si...
Emisione