gjendja civile Vlorë

  • STOP – EMISIONI 165 (SEZONI 4)

    Vjedhja e bankave me devizën: të pasurohemi si politikanët?! Është kthyer tashmë në traditë, që fëmijët argëtohen e kërcejnë me emisionin “Stop” e koreografinë e “fllonxave” tona. Edhe sot disa prindër kanë sjellë në redaksinë tonë videot e fëmijëve të tyre duke u përpjekur të sinkronizohen me kërcimin hyrës...
  • STOP – EMISIONI 155 (SEZONI 4)

    “Lumturia” e pensionistëve për shtesën e “bollshme” të pensionit. Shumë fëmijë, sic është bërë tashmë traditë, janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer e duke u argëtuar me siglën e baletin në nisje të programit. Renaldo u është drejtuar pensionistëve me pyetjen, se cfarë do të bëjnë me...
  • 20 vjet të martuar me 3 fëmijë, por rezultojnë beqarë (Video)

    Sotire Germeni dhe Petraq Marku, dy të moshuar nga Novosela, kanë lidhur krushqi 20 vjet më parë, kur në Korrik të vitit 2008, djali i Sotires dhe vajza e Petraqit u lidhën me martesë. Qysh atëherë, çifti është bërë me 3 fëmijë dhe jetojnë në Greqi. Por ata dhe...
Emisione