gjygji zani caushit

  • Seanca gjyqësore e Zani Çaushit (24 tetor 1998)

    Zani Çaushi dhe shokët e tij që akuzohen se kanë qënë pjesë e një bande të armatosur, u përballen sot në seancën gjyqësore me gjashtë deshmitarë të thirrur nga organi akuzës. Vetëm dy prej tyre kanë akuzuar Zani Çaushin se është autor i vrasjes së dy personave, por është...
Emisione