gjykata e apelit durres

  • Nëna nuk takon dot fëmijët prej 2 vjetësh (Video)

    Xhevahire Mehmeti nga Peqini tregon se ka qenë e martuar prej 11 vitesh, martesë nga e cila erdhën në jetë 3 vajza. Xhevahirja u divorcua nga i shoqi dhe gjykata ia njohu kujdestarinë bashkëshortit. Prej shumë kohësh, ajo nuk i sheh vajzat, për shkak se gjykata nuk zbardh vendimin....
  • STOP – EMISIONI 184 (SEZONI 4)

    Divorce “alla shqiptare”, nënat nuk takojnë dot fëmijët e tyre. Xhevahire Mehmeti nga Peqini tregon se ka qenë e martuar prej 11 vitesh, martesë nga e cila erdhën në jetë 3 vajza. Xhevahirja u divorcua nga i shoqi dhe gjykata ia njohu kujdestarinë bashkëshortit. Prej shumë kohësh, ajo nuk...
  • Apeli rrëzon shoqërinë civile për “Velierën”

    Gjykata e Apelit në Durrës ka rrëzuar shoqërinë civile e cila kërkoi ndërprerjen e punimeve për projektin e “Velierës” pasi cënohet trashëgimia kulturore. Apeli ka konfirmuar në këtë mënyrë vendimin e Shkallës së Parë i cili dha dritën jeshile për të vazhduar punimet. Më herët, Prokurroia e Durrësit pushoi...
Emisione