gjyqi ndaj emiljano shullazit

  • Dështon sërish gjyqi në Apel për Shullazin

    Për herë të pestë për mungesë të avokatëve, Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda ka shtyrë procesin gjyqësor ndaj Emiljano Shullazit dhe 4 bashkëpunëtorëve të tij. Seanca tjetër u caktua në datën 25 Mars dhe një nga vendimet e gjykatës ishte caktimi i një avokati kryesisht në mënyrë...
  • Gjyqi ndaj Emiljano Shullazit, dëshmon Gilmado Dani

    Në gjyqin ndaj Emiljano Shullazit ka dhënë deklarimet e tij bashkëpunëtori i ngushtë i tij Gilmando Dani. Ai sqaroi se me biznesmenin Ylvi Beqja e ka prezantuar Emiljano Shullazi. Sipas Danit, Beqja i ka kërkuar ndihme për të marrë pronësinë e ish-hotel Vollgës në Durrës. Për këtë ai ka...
Emisione