Greis Petroviç

  • RUDINA – EMISIONI 10 MAJ 2019!

    Të ftuar: Arben Kumbaro – Regjisor Olesia Leço – Eksperte BonTone Greis Petroviç – Drejtuese “Grace Models”...
  • RUDINA – EMISIONI 17 PRILL 2019!

    Gerta Heta – Këngëtare Artenisa Ozaj – Sipërmarrëse Anxhela Peza – Psikologe Olsi Beci – Fotograf Prindërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë që kërkon jo vetëm dije, informacione, por edhe eksperiencë. Çdo ditë e jetës së fëmijës përbën një ngjarje të re ku të dy partnerët...
  • OPINION – KUSH BEN MODE NE SHQIPERI?

    Të ftuar: Enada At Nikolla, Joni Peçi, Ardi Asllani, Greis Petroviç, Kujtim Berisha, Zana Çela, Armina Mevlani, Lajla Pernaska A bëhet modë në Shqipëri? Kjo është pyetja. Apo secili nga ne e sheh me syrin e vet modën dhe “vjedh” nga ajo stilin që i përshatet? E gjithë ajo...
Emisione