gruaja nga Kombinati penalizohet për kujdestarinë

  • Burri dhe djali me probleme mendore, por sipas ligjit kujdestaria nuk i takon

    Rita Tusha tregoi në emisionin “Stop” odisenë e saj për kujdestarinë për bashkëshortin dhe djalin, të cilët janë me probleme mendore. “Fëmijën e kam 9 vjeç, me prapambetje mendore të moderuar. Kam dhe burrin me çrregullim nervor. Për djalin marr 77 mijë Lekë, ndërsa për burrin 102 mijë Lekë....
  • STOP – EMISIONI 5 (SEZONI 4)

    Hitparade i absurdit dhe dhuna në shkolla. Rikthehet në “Stop” rubrika “hitparade i absurdit” . Një avion në Rinas është gati për fluturim, por i ka rrotat e cara.Një karroatrec ka ngarkuar një furgon, duke u bërë rrezik publik për të gjitha automjetet, që qarkullojnë.Në rrugën “Karl Gega” në...
Emisione