Hollbruk-Millosheviç

  • Kosova dhe UÇK bisedime (31 tetor 1998)

    Burimet diplomatike bëjnë me dije se janë zhvilluar disa takime midis Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Misionit Vëzhgues Diplomatik të Kosovës. Këto takime janë zhvilluar në kuadrin e realizimit të  marrëveshjes Hollbruk – Millosheviç për të arritur në një tjetër marrëveshje që parashikon patrullimin nga policia serbe rrugët e...
  • Ushtria serbe tërhiqet pjesërisht nga Kosova (30 tetor 1998)

    Tërheqja e deritanishme e ushtrisë serbe nga Kosova e imponuar nga presioni i drejtpërdrejtë i NATOs është në menyrë të pjesshme dhe jo në harmoninë e marrëveshjes Hollbruk-Millosheviç. Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës kështu e ka shpjeguar situatën e krijuar në Kosovë. Mjetet e shumta ushtarake serbe shikohen...
Emisione