Hong Kong-Zhuhai-Macau

  • Hapet ura më e gjatë në botë (Foto)

    Ura më e gjatë në botë mbi det, që lidh Hong Kong dhe Macau me Zhuhain në juglindje të Kinës hapet këtë javë, 9 vjet pasi nisi ndërtimi i saj. E shumëpritura Hong Kong-Zhuhai-Macau do të hapet të mërkurën në orën 9, me orën lokale dhe pritet që në...
Emisione