hotele

 • Përgjaken Pashkët

  Të paktën 207 persona kanë mbetur të vrarë dhe 400 të tjerë të plagosur si pasojë e disa shpërthimeve në kisha e hotele në Sri Lanka. Sipas BBC bëhet fjalë për të paktën 8 shpërthime. 3 prej tyre ndodhën nën kishat në Kochchikade, Negombo dhe Batticaloa, gjatë kohës që mbaheshin...
 • 1600 klientë të filmuar në dhomat e hotelit

  Autoritetet e Koresë së Jugut kanë arrestuar dy persona dhe po hetojnë disa të tjerë për një faqe interneti që transmetonte livestream 1 600 klientë hotelesh, pa dijeninë e tyre. Ata janë gjobitur për rreth 26 mijë dollarë dhe me burg deri në 5 vite. Në hotele kishin instaluar...
 • Siguria ushqimore, ISHSH në aksion

  Kushtet higjeno-sanitare dhe siguria shëndetësore janë vënë në fokus të kontrolleve nga ana e inspektoratit shtetëror shëndetësor. Kryeinspektori Gjergj Koja deklaron se deri më tani janë inspektuar 245 subjekte, bare, restorante, apo hotele dhe asnjë nuk rezulton problematik. Në të njëjtën kohë kontrollet janë shtrirë në të gjithë vendin....
 • Foto/Çfarë bën dora e kinezit

  Vendqëndrimi për disa autobusë të vjetër në Kinë, ka ndërruar destinacionin duke u shndërruar resort hoteli. Autobusët kanë ndryshuar tërësisht pamje dhe qëllim dhe do të shfrytëzohen për turistë, apo vendas që mund të kalojnë aty natën. Resorti është i vendosur në qytetin Taiyuan, në provincën Shanxi Province në...
 • Hotelet, vendosja e yjeve (11 tetor 1998)

  Në Tiranë por dhe në qytetet e tjera, hotelet  kanë filluar aktivitetin e tyre prej më shumë se disa vitesh dhe pyetja e vetme që kanë pronarët është se sa yje do të mbajë hoteli i tyre. Numri i yjeve tregon dhe kategoninë e hotelit. Në Shqipëri deri më...
Emisione