ilace në kazanët e plehrave

  • Hitparade i absurdit shqiptar (Video)

    Në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit” në pak minuta u shfaqen dhe komentuan disa situata tragji-komike nga realiteti ynë i përditshëm. Rrethrrotullimi i Babrrusë është i mbushur me arka me fruta-perime, që shndërrohen në rrezik për aksidente, nëse automjetet ndalojnë për të blerë...
  • STOP – EMISIONI 142 (SEZONI 4)

    Hitparade i absurdit shqiptar. Rrethrrotullimi i Babrrusë është i mbsuhur me arka me fruta-perime, që shndërrohen në rrezik për aksidente, nëse automjetet ndalojnë për të blerë aty. Në kazanët e mbeturinave janë hedhur kuti të tëra me medikamente të skaduara, duke vënë në rrezik shëndetin e banorëve.Reparti Renea është...
Emisione