Ismet Shehu

  • RUDINA – EMISIONI 19 PRILL 2019!

    Të ftuar: Denada Çapi – Mësuese në Durrës Miranda Hoxha – Specialiste në Bashkinë e Tiranës, në profilin Inxhiniere Agrare Qëndresa Sadriu – Bankiere në Prishtinë Dhurata Thanasi – Administratore “Lugës Argjendtë” Ismet Shehu – Shef Kuzhine “Cereni”...
  • RUDINA – EMISIONI 31 JANAR 2019

    Të ftuar: Oriela Nebiaj – Moderatore Ajo është një nga vajzat më të këndshme të ekranit. E lirshme dhe me natyrë sportive, moderatorja Oriela Nebiaj ka provuar veten në disa fusha, politikë, biznes edhe ekran. Sot ajo ishte e ftuar në emisionin “Rudina” në Tv Klan ku tregoi edhe...
Emisione