jo dalje nga BE pa marreveshje

  • Parlamenti britanik kundër daljes nga BE pa marrëveshje

    Edhe pse një ditë më parë Parlamenti i Britanisë së Madhe refuzoi marrëveshjen e dakordësuar mes Kryeministres Theresa May dhe Bashkimit Europian për Brexit, sot ka votuar kundër që vendi të dalë nga unioni pa marrëveshje. Afati i fundit për daljen e Britanisë së Madhe nga BE është data...
Emisione