Julie Newman

  • Mendoi se kishte infeksion në gjoks, vdes nga kanceri i mushkërive

    Julie Newman i kishte mbijetuar kancerit të qafës së mitrës dhe ishte e shkatërruar për t’u përballur me kancerin për herë të dytë. 44-vjeçarja shkoi tek mjeku dhe priste që ti thuhej se kishte një infeksion në gjoks, por u trondit kur mori vesh se kishte kancer në mushkri. Nëna...
Emisione