Justina Aliaj

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 618

    Të ftuar: G-Wizze – Antisistem / Burg ne Angli, droge dhe hip hop. G-Wizze ka nje mesazh te koduar Intervista – “Kukuband” Justina Aliaj – ‘Nga ke humbur?’ Justina Aliaj rikthehet ‘Mbretereshe’ ne TK Intervista – “Mbreteresha Justine” Xhesika Polo – Muzike / Xhesika Polo rikthehet me ‘vetem nje...
  • RUDINA – JUSTINA ALIAJ: VJEN ME NJE MONODRAME NE TEATRIN KOMBETARE; PRESTIGE HOME SJELLE NE TIRANE IKONAT BOTERORE TE LUKSIT!

    Të ftuar: Justina Aliaj – Këngëtare dhe aktore Janë të rrallë ata artistë që janë të bekuar me më shumë se një talent. Dhe Justina Aliaj është një prej tyre. Gjatë gjithë karrierës së saj ajo ka kënduar dhe aktruar në filma e teatër. Fakti që u quajt moderne...
Emisione