kadri rrapi

  • Ministri i Punës Kadri Rrapi intervistë për punësimin (31 tetor 1998)

    Pas konferencës së sotme me të rinjtë FRESSH-të Minsitri i Punëve të Jashtme Kadri Rrapi u shpreh për të punësuarit në Punët Publike. Objektivi i ardhshëm për vitin 1998 është që të punësohen rreth 28 mijë forca aktive punësimi. I pyetur nëse do të përfshiheshin dhe të rinjtë eurosocialistë...
  • Kryeministri Pandeli Majko, Qeveria e re (02 tetor 1998)

    “Si kryeministër i dekretuar nga presidenti i Republikës, pas negociatash me partitë e koalicionit, për situatën e ngarkuar që ndodhet vendi, presidenti Mejdani me miratimin tim, dekretoi qeverinë e re!” –hapi fjalimin e tij majko. Emërimet e bëra janë : Zv.kryeministër dhe Ministër i Koordinimit Ilir Meta. Ministër Shteti...
Emisione