Karim Yamadayev

  • Burg përjetë aktivistit rus që krijoi varrin e Putinit

    Një gjykatë në Rusi ka dënuar me 28 ditë burgim, një burrë që ka krijuar një varr për presidentin rus, Vladimir Putin. Në gurin e varrit të krijuar ishte vendosur fotografia e Putinit dhe vjetët e jetës, 1952-2019. Aktivisti Karim Yamadayev është dënuar të martën në qytetin, Naberezhnye Chelny...
Emisione