Komisioni i Prokurimit Publik

 • STOP – EMISIONI 162 (SEZONI 4)

  Komisioni i Prokurimit Publik anulon tenderin e stadiumit Prrenjas. Pak muaj më në emisionin “Stop” u trajtua problematika e stadiumit të Përrenjasit, një investim 1 miliardë lekë i qeverisë shqiptare. “Domosdova” është në kategorinë amatore, megjithatë qyteti do të ketë një stadium me 500 vende. Kryetarja e bashkisë, Miranda...
 • Hapet rruga për koncesionin e pompave të karburanteve

  Komisioni i Prokurimit Publik i ka hapur rrugë pas 4 muaj pezullimi, zhvillimit të tenderit për dhënien me koncesion të kontrollit të instrumenteve matës në karburante. Një vendim i marrë nga katër anëtarë të këtij komisioni lejon që Ministria e Financave dhe Ekonomisë të vazhdojë me procedurën e prokurimit...
 • Pezullohet koncesioni i pompave të karburanteve

  Komisioni i Prokurimit Publik ka pezulluar koncesionin e kontrollit të instrumentave matës në karburante. Burime për Televizionin Klan bëjnë me dije se tenderi është pezulluar momentalisht, pas një kërkesë që ky komision i ka dërguar ministrisë së Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencisë së Prokurimit Publik. Në kërkesë, Komisioni i...
 • Shkeljet flagrante me tenderin e rrugës nga Bashkia e Peshkopisë

  Emisioni “STOP” hedh dritë mbi një tender për asfaltimin e 4 rrugëve rurale nga ana e Bashkisë së Peshkopisë. Por Baudin Rama, pronari i ” Euraldi” sh.p.k & “Curri” sh.p.k, i skualifikuar nga kjo garë, ankohet duke thënë se Bashkia ka bërë një sërë shkeljesh. Baudini është skualifikuar herën e...
 • STOP – EMISIONI 81 (SEZONI 3)

  Donald Lu i kthehet gjuhës së nënës me “jingle bells”. Edhe këtë vit ambasada amerikane bëri një klip me këngën e fundvitit, për të na uruar festat.Por ndryshe nga viti i kaluar, kur Donald Lu këndoi dhe performoi “Ja na erdhi viti i ri”, këtë herë Lu dhe stafi...
Emisione