konflikti mes drejtoreshës së shkollës e Dar Fier

  • Konflikti, DAR Fier ul në detyrë drejtoreshën e shkollës (Video)

    Silvana Seitaj, nga Fieri, i është drejtuar emisionit “Stop” për të denoncuar drejtoreshën e DAR Fier, që sipas saj, e ka ulur në detyrë pas 3 vjetësh në drejtimin e shkollës “Feride Begaj”në Gorishov. Pas disa situatave konfliktuale mes të dyjave, në periudhën Tetor-Nëntor 2018, më 10 Janar 2019,...
  • STOP – EMISIONI 168 (SEZONI 4)

    Binjaket shqiptare ngrenë në këmbë Italinë/ Patozi si Ronaldo. Dy binjake shqiptare, Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin “Voice of Italy”, duke ngritur jurinë në këmbë, pas përformancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”.Nesër mblidhet parlamenti në seancë plenare, ndërsa opozita ka menduar një tjetër...
Emisione