konvikti i universitetit të sporteve

  • Konvikti lë jashtë studentët e strehon të punësuarit

    Studentet e Inxhinierisë dhe Sporteve u ankuan në “Stop” për konviktin, pasi nuk gjejnë vende për të banuar siç u takon. Edhe pse kanë qenë më parë me dhoma, kur shkuan për të rinovuar kontratën iu thanë se vendet janë zënë. “Unë kam 2 javë që kam bërë një...
  • STOP – EMISIONI 24 (SEZONI 4)

    Skandali në “Stop”, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë. Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e...
Emisione