korrupsioni ne kosove

  • DASH: Kosova është rrethuar nga korrupsioni

    Kosova po ngec si pasojë e korrupsionit dhe dhunës ndaj gazetarëve e pakicave, ka thënë ambasadori i  SHBA-së në Kosovë Philip Kossnet duke komentuar raportin e fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit për Kosovën. “Një hap përpara i ndërmarrë ishte miratimi i Kodit të rishikuar Penal. Kosova vazhdon të...
Emisione