kriza ne venezuele

  • Qeveria dhe opozita e Venezuelës mblidhen në Norvegji për bisedime

    Përfaqësues të qeverisë së Venezuelës si dhe opozitës ndodhen në Norvegji për të biseduar rreth një zgjidhjeje për krizën politike dhe ekonomike që ka përfshirë vendin. Zyrtarët në Karakas njoftuan se ministri i Informacionit Jorge Rodriguez po përfaqëson në bisedime Presidentin Nicolas Maduro, ndërsa ligjvënësi Stalin Gonzalez udhëheq delegacionin...
  • Trump: Rusia të tërhiqet nga Venezuela

    Presidenti i SHBA, Donald Trump tha se Rusia “duhet të tërhiqet” nga Venezuela. Komentet bëhen pas arritjes së personelit ushtarak rus ditët e fundit në Venezuelë. “Të gjitha opsionet janë të hapura”, tha disa herë Presidenti Trump të mërkurën në përgjigje të pyetjes së një gazetari nëse Shtetet e...
Emisione