kryeministri Majko

 • Policia Shqiptare do të pësojë ndryshime (07 Nëntor 1998)

  Ministria e Rendit do të ndryshojë sërish disa nga zyrtarët e saj më të lartë. Prej disa ditësh në zyrën e Kryeministrit Majko, po qëndron lista me emrat e atyre që do të lëvizin të firmosur nga ministri Koçi, i cili ka vepruar në sinkron me atë çfarë i...
 • Studentët e Dhjetorit ’90 protestojnë për liderin e tyre Azem Hajdari (06 Nëntor 1998)

  Studentët e Dhjetorit 1990 protestojnë për liderin e tyre Azem Hajdari. Ish-dhjetoristët pas procesionit të tyre i cili është kthyer tashmë në një ritual dhe ndalesës në vendin ku u vra Azem Hajdari, shprehen se pas kësaj heshtjeje fshihen ideuesit dhe ekzekutuesit politikë të Azem Hajdarit. Duke ripërsëritur  kërkesën...
 • Albert Brojka për ndërtimin e “VeVe Group” (06 Nëntor 1998)

  Kryetari i Bashkisë së Tiranës dhe njëkohësisht kryetari i Këshillit të Rregullimit të Territorit të Kryeqytetit, Albert Brojka ka deklaruar sot se bllokimi i fillimit të ndërtimit për qendrën e biznesit pronë e firmës “Veve” u intereson personave të veçantë brenda KRT-së. Këta persona sipas krybashkiakut janë vegla të...
 • Kryeministri Majko takim me ambasadorët shqiptarë (31 tetor 1998)

  Kryeministri Majko ka zhvilluar një bisedim me Ambasadorët Shqiptarë ku u ka bërë thirrje që të realizohen detyrimet e Shqipërisë ndaj Komunitetit Ndërkombëtar. Të pranishëm në këtët takim ka qënë zëvëndëskryeminsitri Meta dhe Ministri i Jashtëm Milo. Ata u kanë kërkuar diplomatëve shqiptarë rikonceptim të punës së tyre dhe...
 • Forumi i Ministrave të Bujqësisë (22 tetor 1998)

  Ish Ministrat e Bujqësisë janë mbledhur për të folur rreth tranzicionit të bujqësisë. Ka qënë vetë kryeministri Majko që ka përshendetur ish ministrat e bujqësisë duke theksuar se fare mirë si ata mund të ishin mbledhur dhe ish kryeministrat e dikurshëm. Në këtë forum i vetmi që mungonte ishte...
 • Shoqata Atlantiku , çarmatimi popullsisë (21 tetor 1998)

  Shoqata Shqiptare “Atlantiku” dhe specialistë të Ministrisë së Mbrojtjes zhvilluan një konferencë për çarmatimin e popullsisë civile. Në konferencë merrnin pjesë presidenti Mejdani dhe kryeministri Majko. Ata thanë se për të ndërtuar një të ardhme të sigurtë duhet që armët të mos ekzsitojnë më. Pamje armësh, pamje nga konferenca...
Emisione