leje qarkullimi

  • MTI: Ka një ofertë për të marrë me koncesion lejet e qarkullimit

    Ministria e Transportit dhe Infrastukturës pranon se është duke shqyrtuar një ofertë të mbërritur nga një kompani private, e cila kërkon të marrë me koncesion shërbimin e lejeve të qarkullimit për automjetet në Shqipëri. Në një reagim për mediat, ky institucion thotë se ende nuk është hapur asnjë garë...
Emisione