lexim

  • 750 milionë persona nuk dinë të lexojnë dhe të shkruajnë

    Edhe pse numri i personave që shkruajnë e lexojnë është rritur ndjeshëm në 50 vitet e fundit, në mbarë botën ndodhen ende 750 milionë njerëz, dy të tretat e të cilëve janë gra, që ende nuk dinë të shkruajnë e lexojnë, shkruan Anadolu Agency (AA). Sipas të dhënave të...
Emisione