lirohen

  • Lirohen 7 protestuesit e opozitës

    Gjykata e Tiranës ka liruar nga qelia 7 protestuesit e opozite të arrestuar për protestën e se hënës. Gjykatësi Arben Micko ka caktuar masën e sigurisë “arrest shtëpie” për dy prej tyre, ndërsa 5 të tjerë do hetohen nën masën e sigurisë “detyrim paraqitje”. Mbi këtë persona janë ngritur...
  • Korçë, lihen të lirë të dyshuarit për vjedhjen e Katedrales

    Janë lënë të lirë autorët e dyshuar të vjedhjes së Katedrales Ngjallja e Krishtit. Burime nga Komisariati i Koçës, konfirmojnë se janë liruar, për mungesë provash Joni Cigare dhe Genci Arifi. Arrestimi i tyre erdhi pak orë pas reagimit të klerikëve ortodoksë, por policia e Korçës nuk ka pasur...
Emisione