Mario Dedivanoviç

  • Kim Kardashian dhe Mario grimojnë një grua të vdekur

    Kim Kardashian e ka shprehur gjithmonë afeksionin që ka për grimin dhe bukurinë. Por në episodin e kaluar të “Keeping Up With the Kardashians”, ajo u trajnua për t’i bërë grimin të vdekurve, pasi insistonte se ishte “e fiksuar” pas vdekjes. 37-vjeçarja u shfaq duke kërkuar truke grimi për...
  • XING ME ERMALIN – EMISIONI 21 (SEZONI 2)

    Të ftuar: Mario Dedivanoviç Devis Xherahu dhe Lefteris Pantazis ...
Emisione