Marte Kola

  • E divorcuar dhe pa punë, i refuzohet ndihma ekonomike (Video)

    Martina Jaku, banore e Rrëshenit, e divorcuar dhe me një fëmijë të sëmurë 6 vjeçar, nuk përfiton ndihmë ekonomike, pasi ka deklaruar së ka një televizor dhe një frigorifer. Martina është trajtuar për disa muaj me fondin 6% të bashkisë Mirditë. Me 27 mijë Lekë të vjetra, mund të...
  • STOP – EMISIONI 140 (SEZONI 4)

    Deputetët “tradhtarë” të listave, që bënë betimin. Në prag të protestës së rradhës të opozitës shqiptare,Renaldo u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur për deputetët “tradhëtarë”, që bënë betimin dhe morën mandatin në parlament.Ata u përzgjodhën nga krerët e partive, të cilët menduan, se nuk do t’u vinte rradha...
  • STOP – EMISIONI 130 (SEZONI 3)

    Hitparade i absurdit shqiptar. Një motor qarkullon në rrugë si tren me tre fëmijë të ulur pas.Një pasagjer ka filmuar një aksident të një makine, që hyn kundravajtje në autostradë.Në autobuz janë krijuar pellgje uji, si në rrugët e gropa.Një furgon i policisë bashkiake qarkullon i mbushur me produkte...
Emisione