Maurizio Minghella

  • Historia e vrasësit serial të prostitutave, edhe ato shqiptare

    Maurizio Minghella do të duhet të përballet me një akuzë të re për vrasje. Vrasësi serial i prostitutave, i dënuar me 131 vite burg është ridërguar për gjykim në Torino të Italisë, për vrasjen e Floreta Islamit, prostituta shqiptare e mbytur me shall në fushat e Rivolit 19 vite...
  • Foto/Rihapen hetimet për vrasësin serial, mes viktimave dhe 4 vajza shqiptare

    Rihapen edhe një herë hetimet për vrasësin serial, Maurizio Minghella, i cili urrente femrat. Në mesin e viktimave, që kanë rënë pre e këtij varësi, janë edhe katër vajza shqiptare: Nadia Shehu 24 – vjeçe, Heriona Sulejmani, 16 – vjeçe dhe Elisa Jaku 22 – vjeçe dhe Floreta Islami....
Emisione