Merland Kademi

  • RUDINA – EMISIONI 27 MAJ 2019!

    Të ftuar: Enada Hoxha – Balerine Ajo ka qenë gjithmonë një figurë e spikatur e baletit në Shqipëri. Një prima balerinë në Teatrin Kombëtar të Operas dhe të Baletit, por dhe një koreografe e cila ka ngjitur në skenë shfaqje të arrira, jeta e saj është e lidhur me...
Emisione