miachel

  • Erërat e forta shkatërrojnë bazën ajrore

    Thellohet në 7, bilanci i të vdekurve nga uragani Michael, që goditi brigjet juglindore të Shteteve të Bashkuara. Autoritetet identifikuan mes viktimave edhe një 11-vjeçare. Forcat goditëse e erërave që arritën një shpejtësi deri në 250 km/orë solli përmbytje dhe shkatërroi çdo gjë që gjeti para në Florida e...
Emisione