Mico Papadhopulli

  • Sport, Mico Papadhopulli dhe Sulejman Starova intervistë (31 tetor 1998)

    Sport, Miço Papadhopulli dhe Sulejman Starova intervistë për ndeshjen me Greqinë e cila do të luhet në Tiranë. Miço Papadhopulli u shpreh se ata e mirëpresin ekipin e futbollit të Greqisë, për ndeshjen në Tiranë dhe se do të krijojë të gjitha kushtet për zhvillimin e një ndeshje normale,ndërsa...
Emisione