Mikela Kakeli

  • RUDINA – EMISIONI 08 MAJ 2019!

    Alma Ajazi Bossuet – Diplomate/Ish Miss Irma Libohova – Këngëtare Alma Ajazi me Irma Libohovën i bashkon një miqësi e ndërtuar prej vitesh. Fillimisht janë njohur në Michigan në vitin 2001 pasi Alma Ajazi në atë kohë ishte prezantuese në koncertet dhe aktivitetet kulturore ku vinin këngëtarët shqiptarë. Ndërsa...
  • RUDINA – LIRI BERISHA PER NENE TEREZEN; PASIONI PER ROCK CLIMBING!

    Të ftuar: Liri Berisha – Presidente e fondacionit kulturor “Nënë Tereza” Mikela Kakeli dhe Xheni Karaj – Të apasionuara pas Rock Climbing...
  • RUDINA – JULI XHOKAXHI DHE DJALI; PARAGLIDING; NDERHYRJET PER TUMORET!

    Të ftuar: Juli Xhokaxhi- Gazetare dhe Oren Papa – Student ne degën e infromatikës Anisa Lera – Pilote profesioniste paragliding Mikela Kakeli – Pilote e re paragliding Bledar Kola – Mjek Kirurg, Spitali Amerikan...
Emisione