Ministria e Infrastrukturës

 • 30 ura në Shqipëri me probleme

  Gjysma e urave në territorin e vendit paraqesin probleme, ndërsa 30 prej tyre shfaqin probleme të rënda. Bilanci është bërë nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, ku rezulton se të paktën 7 ura janë në gjendje emergjente. Ura e Leklit, Dragotit, Zëmblakut, Kaludhit, Vorës, Tapizës dhe Drojës janë në...
 • Të hënën nisin vlerësimet e objekteve te “Astiri”

  Ditën e hënë, grupi i inxhinierëve do të nisë vlerësimin e financiar të objekteve që preken nga projekti i Unazës së Madhe, nga segmenti i Pallatit me Shigjeta deri te rrethrrotullimi i sheshit Shqiponja. Autoriteti Rrugor u bën thirrje banorëve që të mirëpresin këto grupe në mënyrë që të...
 • Bizneset që nuk paguajnë ujin kontrollohen nga sistemi i tatimeve

  Drejtoritë e ujësjellësve janë duke bashkëpunuar me organet tatimore për të marrë të dhëna mbi bizneset e mëdhenj, konsumatorë të ujit, por që nuk e paguajnë atë dhe kanë lidhje të paligjshme. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri tha se fillimisht aksioni do të nisë kontrollin për kategoritë...
 • Një mijë karburanteve në rrugët kombëtare do t’u bllokohet kalimi

  Qeveria është e vendosur që t’i shkojë deri në fund aksionit që do të nisë pas dy javësh për pastrimin e të gjitha akseve kombëtare nga hyrje – daljet e paligjshme dhe tabelat e reklamave. Në një intervistë për televizionin Klan, Spartak Tarka, drejtor i standardeve në Autoritetin Rrugor,...
 • Ndotin ajrin – kërkohet shfuqizimi i importit të veturave të vjetra

  Lejimi i importit të veturave të vjetra ka rritur dukshëm numrin e makinave të vjetra që qarkullojnë rrugëve të Kosovës, çka si pasojë vlerësohet se ka ndikuar dukshëm edhe në ndotjen e ajrit dhe ambientit, për shkak të lirimit të gazrave. Cilësia e ajrit në vend, ditëve të fundit,...
Emisione