Nadia Pëllumbi

  • RUDINA – EMISIONI 14 MARS 2019!

    Klaudja Duro – Artiste ne Cirk Alfred Marku – Shef Kuzhine “Rapsodia” Nadia Pëllumbi – Qëndistare Një nga simbolikat e Ditës së Verës është edhe vendosja e veroreve. Nadia Pëllumbi është pikërisht ajo që ka përgatitur çdo vit veroret për programin “Rudina” në Tv Klan. Ajo është tashmë një...
  • RUDINA – DIELLZA DHE AFERDITA, NE NJE KAUZE; DJ SARDI; LULE LETRE!

    Të ftuar: Nadia Pëllumbi – Amvisë Aferdita Paqarada – Ish-Miss Kosova 1990 Diellza Kolgeci – Ish-Miss Kosova 1996 Sardi Shehu – DJ Ejdi Braho – Themeluese e Backdrop flowers Albania...
Emisione