novi stad

  • 4 të arrestuar për dhunën ndaj shqiptarëve në Serbi

    Ministri i Punëve të Brendshme i Serbisë, Nebojsha Stefanoviç, tha se policia e Novi Sadit ka arrestuar katër persona të dyshuar për sulm ndaj dy të rinjve shqiptarë, të cilët janë rrahur në natën midis së shtunës dhe të dielës në këtë qytet. “Policia, pas hetimeve intensive disaorëshe, i...
Emisione