Olsi Beçi

  • RUDINA – EMISIONI 17 PRILL 2019!

    Gerta Heta – Këngëtare Artenisa Ozaj – Sipërmarrëse Anxhela Peza – Psikologe Olsi Beci – Fotograf Prindërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë që kërkon jo vetëm dije, informacione, por edhe eksperiencë. Çdo ditë e jetës së fëmijës përbën një ngjarje të re ku të dy partnerët...
  • RUDINA – OLSI BEÇI DHE ORJOLA SPAHIU: HISTORIA JONE E DASHURISE; “DOKTOR PLASTIK” PROGRAMI ME I RI NE TV KLAN

    Të ftuar: Olsi Beçi – Fotograf Ariola Spahiu – Specialist marketing Ata janë një çift shumë simpatik që janë njohur së bashku rreth 7 vite më parë. Bëhet fjalë për fotografin Olsi Beçi dhe Ariola Spahiun. Çifti janë njohur nga miq të përbashkët dhe përmes bisedave të gjata në “Facebook”...
Emisione