olta ahmetaj

  • RUDINA – EMISIONI 29 PRILL 2019!

    Të ftuar: Soni Malaj – Këngëtare Ajo është një këngëtare e talentuar që ka realizuar hite me zërin e saj. Soni Malaj është vlerësuar gjithmonë për zërin e saj karakteristik dhe gjithë energjinë që përcjell me këngët dhe performancat live. Së fundmi, ajo ka vendosur të vijë me një...
  • RUDINA – ARJAN KONOMI, LEGJENDAT BOTERORE; 60-VITE I ANSAMBLIT KOMBETAR!

    Të ftuar: Arjan Konomi – Gazetar dhe Autor i Librit “Saga e jeteve legjendë” Zana Çela – Drejtoreshë e TKOB dhe Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore Olta Ahmetaj – Genci Kastrati dhe Besmir Aga – Helga Saraci – Vallëtarë Rubrika “Quiz”...
Emisione