operacion i perbashket

  • Shkatërrohet grupi kriminal shqiptar në Francë

    Një operacion i përbashkët mes policisë shqiptare dhe policisë franceze ka shkatërruar një grup kriminal në Francë të përbërë nga shqiptarë. Tetë persona janë arrestuar në total të një grupi që dyshohet të jetë akoma më i madh. Nga këta, 3 janë arrestuar në Shqipëri gjatë një operacioni të...
Emisione