opozita proteston me 25 maj

  • Opozita proteston serish në 25 Maj në Tiranë

    “Sot ne ndodhemi në një betejë për jetë a vdekje”. Kështu e cilësoi aksionin opozitar kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, pas takimeve me aleatët, kryesinë dhe ish-grupin parlamentar ku u vendos që në 25 Maj opozita të protestojë sërish në Tiranë me kërkesën e vetme, largimin e kryeministrit...
Emisione