PAMECA

  • Nishani mbështet referendum për “mbetjet”, kritika për PAMECA

    Bujar Nishani është ndër ata që, si pjesë e qeverisë Berisha e ka votuar në 2011 –ën, ligjin që lejon importin e mbetjeve, por një ligj të ngjashëm të miratuar tani nga mazhoranca e kryemistrit Edi Ramës, e riktheu për rishqyrtim në Kuvend. Por ai thekson se si President...
  • Prokuroria: Raporti i PAMECA ka dëmtuar hetimet

    Pas publikimit të raportit të misionit PAMECA, i cili doli kundër prokurorisë dhe gjykatave për disa çështje hetimore mjaft sensitive, drejtuesi i Prokurorisë për Krimet e Rënda, Besim Hajdarmataj ka thirrur në një takim drejtues të këtij misioni. Hajdaramataj ka ngritur shqetësimin se ky raport ka dëmtuar hetimin për...
  • PAMECA: Policia duhet të ketë akses në kamerat e Rinasit

    PAMECA, Misioni i Asistencës Policore i Komunitetit Evropian në Shqipëri, është shprehur në muajin maj i shqetësuar për çështjen e sigurisë në aeroportin e Rinasit. Në mbledhjen e datës 13 maj të Komitetit të Sigurisë Kombëtare të Aviacionit Civil Shqiptar, Teuta Krasniqi, përfaqësuese e PAMECA-s në rolin e ekspertes...
Emisione