Paola Taraj

  • RUDINA – EMISIONI 02 MAJ 2019!

    Të ftuar: Megi Pojani – Aktore Ana Haxhimali – Aktore Deamishel Hoxha – Aktore Alberta Kamenica – Aktore Viola Gjoleka – Aktore “Hostel by Anabel” është një serial, i cili në fokus ka kryesisht rininë dhe mentalitetin që e rrethon. Seriali ka në qendër të tij 5 vajza dhe...
Emisione